Zalakaroson szerepelt a SMAFC Kerékpár Club

A csapat harmadik megmérettetésén, nem várt, de szép eredmények születtek.

A zalai fürdőhelyen vendégszerepeltek a hétvégén a SMAFC kerékpáros csapat junior tagjai. Néhányan már tavaly megismerték ezt a területet, ami idén egyszerűsödött, viszont ezáltal sokkal gyorsabb is lett. Leginkább egy jó cyclo-cross pályához hasonlított az egész kijelölés. Javarészt füves, néhol aszfaltos, sűrű kanyarok, gyors iramváltások jellemezték az egész versenyt. A csapat harmadik megmérettetésén, nem várt, de szép eredmények születtek!

Eredmények:

U9 Lány: Horváth Jázmin 2. hely,

U11 Fiú: Kis Balázs 6. hely,

U11 Lány: Benke Bianka 2. hely,

U13 Fiú: Bencsik Bálint 2. hely, Horváth Martin 4. hely.

Edzőik: Horváthné Varga Kitti, Rosenmayer András.

Elstartolt a mezőny.
SMAFC KC/Bencsikné Bertalan Hajnalka
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport