Két soproni egyesület egy versenyen

A nemzetközi Goju Kupáról fényes érmeket hoztak el a soproniak.

Szombathelyen rendezték meg a nemzetközi Goju Kupát. A WKF szabályrendszerű versenyre még Dubaiból, Indiából, Németországból és Lengyelországból is érkeztek versenyzők. Sopron városát két egyesület képviseltette a megmérettetésen. A Bushido-Viadukt SE soproni szakosztályának karatésai Balla Dániel, illetve a Shotokan Tigrisek SE kis csapata Gáncs Krisztián vezetésével küzdötték végig a napot. Mindkét edző versenyzőként is tatamira állt.

Bushido-Viadukt SE eredményei:

1. hely Rausch Dániel fiú kumite és Balla Dániel Férfi felnőtt kumite,

2. hely Szerelem Nikolett női felnőtt kumite,

3. Czigány Benedek fiú kumite.

Shotokan Tigrisek SE eredményei:

2. hely Halász Torda fiú kumite és Gáncs Krisztián master kata,

3. hely Kocsis Bendegúz fiú kata, Gáncs Nóra lány kata, Halász Kornél fiú kata, Kocsis Bendegúz férfi felnőtt kata.

A munka folyik tovább mindkét egyesületben, hiszen reményeik szerint még lesz lehetőség versenyezni az idén. A Shotokan Tigrisek október végén Lengyelországba látogat közel harminc fiatallal, a Waclaw Felczak Alapítvány támogatásával. Katowice, Krakkó és Zakopane a cél, ahol most nem a karate, hanem a két ország kultúrájának megismertetése a cél. Majd novemberben a Visegrádi Alap támogatásával ismét nemzetközi edzőtábor lesz Sopronban.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport