Kovács-Gombos Gábor kiállítása a Festőteremben

Kovács-Gombos Gábor festőművész kiállítása nyílik ma a Festészet Napja előestéjén, hétfőn 18 órakor a Festőteremben.

Tavaly, a XXI. Őszi Tárlat megnyitóján, a Magyar Festészet Napján a zsűri két alkotót díjazott. Egyikük, Gáspárdy Tibor festőművész - Sopron Város különdíjasaként - egy Kutas László kisplasztikát vehetett át. Másikuk, Kovács-Gombos Gábor festőművész - a szervező Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. felajánlásában - egy önálló kiállítási lehetőséget kapott a Festőteremben. A tárlat megnyitóját a Festészet Napja előestéjén, október 17-én, hétfőn 18 órakor tartják. A Nap heve nem éget című tárlatot Martos Gábor művészeti író nyitja meg, hegedűn közreműködik Árvayné Nezvald Anett.

Kovács-Gombos Gábor festőművész
Facebook

A kiállítás november 6-ig lesz látogatható, hétfő kivételével 10-től 18 óráig.

A kiállítás képei között más kulturális programokra is invitál a Pro Kultúra. Október 22-én, szombaton 17 órakor „Az igazat mondd, ne csak a valódit” címmel Eperjes Károly Kossuth- és Jászai Mari díjas színművész verses estje lesz a Festőteremben.

Október 30-án, vasárnap 17 órakor Krizantémok – Emlékezzünk elhunyt szeretteinkre Mozart, Schubert és Puccini műveivel címmel tartanak koncertet. November 6-án, vasárnap 17 órakor lesz a Finisszázs. Fények, képek és muzsika címmel záró gondolatokot mond dr. Fábián Attila, a Soproni Egyetem rektora. Orgonán közreműködik Kuzsner Péter, a látványról Vámos Zoltán gondoskodik.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra