Kastélyparkban tekertek

Egy ezüst és egy bronzéremmel gazdagodott a SMAFC Kerékpár Club.

Vasárnap Iszkaszentgyörgyön járt a SMAFC Kerékpár Club versenyzőinek egy része, ahol a Cyclo Cross MK második fordulóján vettek részt. Fantasztikus, késő nyári időjárás, szép környezet és élvezetes pálya várta versenyzőinket - számoltak be a vasárnapi rendezvényről.

A verseny legnagyobb részét egy kastélyparkban bonyolították, ahol szinte a teljes magyar bringás mezőny képviseltette magát. Egy újabb ezüst és egy bronzéremmel gazdagodott a klub.

Eredmények:

U13 lány: Benke Bianka 3. hely,

Hobbi férfi: Bencsik Bálint 2. hely, Prorok Botond 8. hely.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport