Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kosarastábor kicsiknek

Jó helyen, jó programokkal telik a nyári szünet.
Hirdetés
Hirdetés

Eddig közel nyolcvan, 12 év alatti kisdiák (és szülője) döntött úgy, hogy a nyári szünet első néhány hetét kosarazással tölti. Milyen jól tették!

Horváth József, a Soproni Sportiskola szakmai igazgatója elmondta: az első tábor június 22-én indult, a második június 29-én veszi kezdetét, a harmadik pedig július 6-án startol. A résztvevő kosaraspalánták mind 12 év alattiak, velük három edző - Barlai Tamás, Doncsecs Kitti és Pongrácz Levente -, valamint öt közösségi szolgálatos diák foglalkozik.

A szervezők célja, hogy a gyerekek élvezzék a kosárlabdát, valamint, hogy segítsenek a szülőknek abban, hogy fiaik és lányaik jó helyen, jó programokkal töltsék a szünidőt. A korábbi évekkel ellentétben szolidabb formában zajlanak a táborok: néhány program – a mozizás, a strandolás és a kirándulás – kimarad, viszont az érdeklődő gyerekek a kosarazás mellett bowlingozhatnak, és filmet is nézhetnek a helyszínen, a Novomatic Arénában.

A második és harmadik hétre még van néhány szabad hely. Az érdeklődők a szakmai igazgató email címén (hjozsi@bdeg.hu) jelentkezhetnek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Hirdetés