Pályakezdő drámaírók a Cédrusban

A soproni Okuláré Projekt felolvasó estet tart pénteken.
Február 17-én, pénteken 18 órakor kezdődik a soproni Okuláré Projekt felolvasó estje a Cédrus Könyvraktártérben (Bünker köz 2. emelet). Az évad harmadik fordulójának hívószava: mítosz.

Az este során bemutatják Ladnai Loránd: Animalitas Animae, Micsinai Dominik: Banyatank, Novák Csilla: Hangok című egyfelvonásosát.

A projekt teret biztosít kortárs magyar pályakezdő drámaíróknak arra, hogy élőben, minél nagyobb közönség előtt próbálják ki magukat, sokoldalú visszajelzéseket kapjanak a nézőktől – így a felolvasások után az ő véleményükre is számítanak.

Vastag ruha, pléd javasolt a felolvasáshoz!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra