Tervezzük meg a Cédrus legszerethetőbb könyvjelzőjét!

A soproni könyvesbolt alkotásra hívja a kihívásokat kedvelő könyvbarátokat.

Alkotásra hívja az ügyeskezű olvasókat a soproni Cédrus Könyvkereskedés! Mindenki szereti az egyedi könyvjelzőket, de a legtöbben könnyen lemondunk ennek luxusáról, és használunk bármit erre a célra.

- Itt az idő, hogy minél több inspiráló, gyönyörködtető és legfőképp egyedi könyvjelző készüljön mindenki örömére! Tervezzük meg és szeressük a könyvjelzőinket - hív mindenkit egy játékra a Cédrus. Április 12. szerda, 20 óra a határidő, a pályamunkák ideális mérete: 35 x 10 cm, kifutóval 35,6 x 10,6 cm.

Készítsünk könyvjelzőt!

A könyvjelzők végleges, nyomtatott mérete 17,5 x 5 cm (kifutóval 18,1 x 5,6 cm) lesz, természetesen ebben is elkészíthetik, de ez túl aprólékos munkát igényel. Az elkészült egyedi darabokat kiállítják, ott is jobban mutat a nagyobb méret. Ezek aztán kinyomtatják, majd az olvasóink kezébe, könyvébe jut.

A technika lehet bármilyen manuális vagy digitális. A digitálisan tervezett munkákat is nyomtatott formában várják.

Aki szeretné a világ tudomására hozni, ki tervezte a könyvjelzőt, tüntesse fel rajta a nevét is, és azt az információt, amit szeretne megosztani magáról. (Beadáskor a név és az elérhetőség megadása nyilván minden pályázó számára fontos.)Az elkészült műveket a Cédrus Könyvkereskedésbe várják: Sopron, Bünker köz 2.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra