Magyar vizeken – Vizek a zenében

A Soproni Liszt Ferenc Pedagógus Énekkar ad hangversenyt március 15-én.

A Pro Urbe Sopron díjas Soproni Liszt Ferenc Pedagógus Énekkar új tematikus koncerttel örvendezteti meg a hallgatóságot: a Víz Világnapjához kapcsolódóan egy összművészeti programmal készülnek. A rendezvény március 15-én 11.30 órakor kezdődik a Liszt Ferenc Kulturális és Konferencia-központ Munkácsy-termében.

A „Magyar vizeken – Vizek a zenében” címet viselő előadásban hazánk folyóiról és a Balatonról szóló népdalfeldolgozások csendülnek fel a kórus előadásában. Zongorán kísér: Gerhát Orsolya. Vezényel: Makkos Ágnes. Közreműködnek: Drüszler Edit ének-, Kuzsner Péter zongoraművész, Tóth András előadóművész.

A koncert kísérőrendezvénye lesz a neves soproni festőművészek alkotásaiból álló kiállítás, a festmények tulajdonosainak önzetlen felajánlása alapján. A kiállítás anyagát összeállította: Szabó Attila. Ugyancsak kísérőrendezvény a Soproni Vízmű Zrt. által kiírt gyermekrajz pályázatra beküldött legszebb alkotások kiállítása. A képzőművészeti és a gyermekrajz-kiállítás március 15-én 18 óráig látogatható. A gyermekrajzok a továbbiakban március 22-ig megtekinthetők lesznek a Liszt-központ aulájában.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra