Helyi civilek és diákok takarítják a Fertő partot

Szombatra még várják az önkénteseket!

Az enyugat.hu-n is beszzámoltunk arról, hogy a Fertő tóhoz vezető út milyen szemetes. Most viszont arról kaptunk hírt, hogy összetakarították a környéket.

"Helyi lakos kérdésemre elmondta, hogy a fertőrákosi álltalános iskola diákjai tisztítottak" - írta Töreki Tibor, aki jó szokása szerint videón is dokumentálta a rendet.

De takarítottak fertőrákosi civilek is, ők Fertőrákos és Balf között gyűjtötték össze a hulladékokat.

Sőt, szombaton is lesz közös szemétszedés 9-től 13 óráig. Az önkéntesek a fertőrákosi polgármesteri hivatal előtt találkoznak kilenc órakor. Kesztyűt, zsákot helyszínen adnak, az összegyűjtött szemét elszállításáról a fertőrákosi önkormányzat gondoskodik.

Ez már az ötödik szemétszedés Fertőrákoson, hagyomány a tavaszi nagytakarítás. Holnapra is várják még az önkénteseket !

Összeszedik, ami nem a természetbe való.
Töreki Tibor
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet