Egy kis éjféli zene a soproni Szent Mihály-templomban

A soproni Kórus Spontánusz és a szombathelyi Capella Savaria közös koncertje a Szent Mihály-templomban különleges élményt ígér.

A soproni Kórus Spontánusz a szombathelyi Capella Savaria kamarazenekart (Művészeti vezető: Kalló Zsolt) látja vendégül június 4-én, vasárnap 16 órakor a soproni Szent Mihály-templomban. Műsoron Mozart: Egy kis éji zene és Charpentier: Messe de minuit pour Noel című műve szerepel. Vezényel: Kocsis-Holper Zoltán.

Szólistaként közreműködnek: Kovalik Erika (szoprán), Széll Cecília (szoprán), Galgóczy-Boros Dóra (alt), Boros Sándor (tenor), Cserményi Zsombor (basszus).

A koncert plakátja.

Belépőjegyek a Cédrus Könyvkereskedés és Antikváriumban (Sopron, Bünkert köz), valamint fél órával a koncert előtt a helyszínen kaphatók.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra