A Pünkövesd egy aktív falu nagy dobása

Idén is megrendezi pünkösdi programkavalkádját Sopronkövesd. Színházi előadások, kiállítások, koncertek, túrák és finom falatok jellemzik május utolsó hétvégéjét a településen.

Szinte képtleneség felsorolni a Pünkövesd három napjának összes programját, mindenesetre városokat megszégyenítő a felhozatal bősége és sokfélesége. A helyi gyermek-, felnőtt és művészeti csoportok mellett például vendég lesz Varró Dani és Katona Klári, lesz Kiscsillag koncert szombaton, Ferenczi György lép fel vasárnap, Pál Feri atya ad elő hétfőn, és mindhárom napon látogatható a pünkösdi rózsakert - például.

Az idei programok sorában különös hangsúlyt kap minden, ami Petőfi előtt tiszteleg. Történelmi előadások, versek, szobrok, katonanóták elevenítik fel a szabadságharc költőjének alakját. A kicsik majd huszárcsákót hajtogathatnak, a nagyok Petőfi Kult-túrára indulhatnak, és mindenki kóstolhat Petőfi szeleteket.

Három napos programkavalkád Sopronkövesden.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra