Újraindul az Activity show

A forgatások már elkezdődtek, azt viszont nem tudni, ki vezeti majd a játékot.

Elkezdődtek a forgatások, hamarosan újraindul "a hazai kereskedelmi televíziózás egyik leghosszabban futó társasjátéka", az Activity show - írja az RTL hétfőn kiadott közleményében.

Hozzátették, az új részek forgatása már elkezdődött, amit az a csapat készít, amelyik 2001 és 2007 között a TV2-n sikerre vitte a játékot.

"A vadonatúj adásokban a párok 5 millió forintért küzdenek, a játékokat az alap Activity ihlette, de a produkció mindegyiket megfűszerezte némi őrülettel, nem kevés házibuli hangulattal és nem utolsó sorban rengeteg humorral" - írják.

A régi-új játékban a hazai hírességek, humoristák, képernyősök és influenszerek legjava mérkőzik majd meg egymással, arra azonban nem tért ki a közlemény, hogy ki lesz ennek a változatnak a műsorvezetője.

Az Activity show-t a kétezres évek egyik legnézettebb tévés vetélkedője volt, ami 2001 és 2007 között Szulák Andrea vezetésével a TV2-n volt látható. Később többen is próbálkoztak visszaállítani a műsor fényét, ám ez eddig senkinek sem sikerült.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra