Újra polgármester lenne Borkai Zsolt - de függetlenként indul

Egy interjúban jelenti be.

A Naphire.hu információi szerint Borkai Zsolt egy interjúban hamarosan bejelenti, hogy jövőre függetlenként indulni kíván Győr polgármesteri tisztségéért. Az interjút Sváby Andrásnak adta a szexbotrányba belebukott politikus, amelyet vasárnap este 19.00-kor lehet majd látni az ATV-n.

A lap szerint az interjúban Borkai először azt válaszolta Sváby Andrásnak a polgármester-jelölti indulására vonatkozó kérdésére, hogy nagyon közel áll az induláshoz, majd így folytatta: „Legyünk őszinték, igen”. Arra a kérdésre pedig, hogy milyen színekben indulna el, Borkai azt mondta: „Ha indulok, függetlenként”.

Arra is kitér az interjúban, hogy ma már semmilyen kapcsolata nincs egykori pártjával: egy ideig kereste korábbi párttársait, de miután nem érte el őket, már nem keresi őket.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet