Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Borkai Zsolt őstermelőként dolgozik birtokán

A volt győri polgármester azt nyilatkozta: ő soha nem volt korrupt, és nem is drogozott.
Hirdetés
Hirdetés

Borkai Zsolt, Győr bukott polgármestere megtörte a csendet: Bácsán fogadta a Blikk újságíróját. A riportból kiderült, hogy visszavonultan él, őstermelőként dolgozik, birkákat és csirkéket nevel.

"A világtól elvonultan él, őstermelőként dolgozik a birtokán Borkai Zsolt" - kezdi riportját a Blikk Győr bukott polgármesteréről, az előző önkormányzati választási kampány idején szex- és korrupciós botrányba keveredett Borkai Zsoltról, aki a történtek miatt a választás után, amelyen még így is nyert, lemondani kényszerült. Borkai a Blikk beszámolója szerint most a Győrhöz tartozó Bácsán él, itt fogadta a lap újságíróját "papucsban, pólóban és rikító rövidnadrágban, kölyöktacskója oldalán".

Az újságíró szerint az ex polgármester kisimult arca arról árulkodott, mintha teljesen elengedte volna az országos botránnyal tarkított múltját. Mint kiderült, rögös út vezetett idáig.

A cikkből aztán megtudjuk, hogy Borkai most visszavonultan él, őstermelőként dolgozik sokorópátkai birtokán, ahol vannak birkái, lovai, csirkéi, amikkel folyamatosan foglalkozni kell. Korán kel, szőlőt metsz, permetez.

- Akiknek nagyon sima a tenyerük, ilyenkor rájöhetnek, hogy van kemény munka is a világon - mondta, majd gyorsan hozzátette - amikor olimpiai bajnok lettem, vastag volt a kezemen a bőr.

A Blikk riportjából kiderül: Borkai a tavalyi botrány után mélyponton volt, sokáig ki se mozdult a házból, és mostanában is csak a barátaival találkozik néha. Azt mondta, a sportolói múltja miatt tudta ezt túlélni, és nem hiányzik neki a közélet, teszi a dolgát. Hangsúlyozta: az olimpiai bajnoksággal nagyon sok mindent letett az asztalra. Az már az övé, senki nem fogja tudni elvenni.

- Elkövettem egy hibát, de az vesse rám az első követ, aki életében nem követett el hibát. Súlyos árat fizettem, de túl vagyok rajta, előre tekintek - mondta.

Borkai amúgy a korrupciós vádakat koncepciózusnak tartja, és hangsúlyozta: soha nem volt korrupt, és nem is drogozott.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Hirdetés