Idegenbeli Tigris siker a megyei rangadón

Idegenben sikerült kiharcolnia a továbbjutást a Soproni Tigriseknek a Hepp kupában, és Mosonmagyaróváron is győzött NB II-es csapatuk. A szerdai mérkőzésen utoljára játszik Szlávik József.

Október 11-én, szerdán 19.50 órakor a Belvárosi Sportcsarnokban kupamérkőzésen fogadja az NB1/B zöld csoportjában szereplő Veszprém gárdáját a Soproni Tigrisek. Ezen a mérkőzésen búcsúzik a soproni kosaras, Szlávik József, aki 1988-ban mutatkozott be az NB1-ben a Soproni SE-ben, majd az SKC megalakulása után, közel egy évtizeden keresztül tagja volt a sikeres gárdának. Egyik legemlékezetesebb mérkőzése az idén már 30 éve lejátszott Szolnok elleni "négy emberes győzelem", ahol Szlávik József az utolsó percekben jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy legyőzzék az esélyesebb Szolnok csapatát.

Több száz NB I-ss mérkőzést játszott Sopronban, Szegeden és Pécsett. Az ezredfordulón az újjászerveződött SMAFC-ban is pályára lépett. Levezetésképpen a Tigrisek NB II-s csapatát erősítette. A veszprémi csapat ellen utoljára lép pályára tétmérkőzésen. Szakmai tudását a Tigris növendékeknek adja majd át - de már edzőként.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport