„Reménytelen helyzetben lévő emberek kétségbeesett próbálkozása"

Orbán sajtófőnöke ezzel indokolta, hogy nem foglalkozik Magyar Péter állításaival a miniszterelnök.

„Reménytelen helyzetben lévő emberek kétségbeesett próbálkozásával a kormány nem foglalkozik” - válaszolt a Telex kérdésére Havasi Bertalan, Orbán Viktor sajtófőnöke, amikor arról kérdeztük, mi a miniszterelnök álláspontja Magyar Péter állításaival kapcsolatban. A lap ennek kapcsán megjegyezte, hogy a miniszterelnök sajtófőnöke máskor is szinte szóról szóra ugyanezt válaszolta, amikor a kormány számára kínos ügyről kérdezte a sajtó.

A lap elő is kapott két idézetet Havasitól. Simicska nyilatkozatáról például ezt írta a sajtófőnök:

„A miniszterelnök az ország és a magyar emberek számára fontos kérdésekkel foglalkozik. Egy reménytelen helyzetben lévő ember kétségbeesett nyilatkozatait, aki 2015 februárjában és azóta többször is nyomdafestéket nem tűrő szavakkal beszélt Magyarország miniszterelnökéről, nem kívánjuk kommentálni.”

A Momentum akciójáról pedig ezt:

„A Momentum mai cselekedete nem más, mint reménytelen helyzetben lévő politikusok kétségbeesett akciója, akik így akarják magukra felhívni a figyelmet, hiszen népszerűségük folyamatosan csökkent az elmúlt egy évben.”

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet