Kortárs felolvasószínházi est a soproni Cédrusban

Május 17-én, pénteken 18 órakor a soproni Okuláré Projekt fest-estje lesz a Cédrusban.

Czákler Zita csapata időről időre három, új hívószó alapján íródott egyfelvonásos darab interpretálásával jelentkezik. A rutin mélyül, a lelkesedés fokozódik, a téma és az érintettség mindig más, az utóbbi főként az előadásokat követő beszélgetéseken derül ki. Új szerzők, aktuális témák, friss szövegek, jó előadás. Ez az Okuláré Projekt, ami a Cédrus KÖNYVrakTÉRben (Sopron, Bünker köz 2.) lesz május 17-én, 18 órakor. A program a Fiatal Drámaírók Házának együttműködésével jött létre.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra