Szuper atléták a soproni orsolyás lányok

Az Atlétika- Egyéni És Váltófutó Pályabajnokság Országos Döntőjén, 4x800 méteres váltófutásban országos bajnokok!

A soproni Szent Orsolya Római Katolikus Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda, Bölcsőde IV. korcsoportos atléta lányai ismét országos versenyen öregbítették Sopron, és az iskola hírnevét - adta hírül az iskola!

Ezúttal a Szolnokon megrendezett Atlétika- Egyéni És Váltófutó Pályabajnokság Országos Döntőjén, a 4x800 méteres váltófutásban lettek országos bajnokok. A lányok magabiztos versenyzést bemutatva, csaknem 30 méter előnnyel megelőzve a második helyezett csapatot értek fel a dobogó legfelső fokára.

Az orsolyás lányok és edzőjük a dobogó tetején.
Enyugat.hu

A csapat tagjai: Kovács Kamilla, Szupper Luca, Maros Katalin és Varga Anna. Felkészítő testnevelőjük Gyarmati Zoltán.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport