A következő idényben is Potocnik irányítja a Sopront

A következő idényre "a szakmai stáb marad".

A következő idényben is a szlovén Gasper Potocnik lesz a férfi kosárlabda NB I-ben hetedikként zárt Sopron KC vezetőedzője.

A klub honlapján közölt interjúban az ügyvezető Pojbics Szabolcs elmondta, a következő idényre "a szakmai stáb marad", azaz a továbbiakban is a novemberben kinevezett tréner irányítja majd az együttest.

A kép jobb szélén, szürke öltönyben a vezetőedző.
SKC / Facebook

"Gasper, ahogy láttuk, rendet tett" - mondta a szakvezetőről Pojbics.

Potocnik 2016 és 2018 között a Körmend, 2019 és 2023 között pedig a Szolnok vezetőedzőjeként dolgozott. A 2020/2021-es szezonban bajnoki ezüstérmes lett a Szolnokkal, majd a 2021/2022-es idényben Magyar Kupát nyert az Olajbányásszal.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport