Magyarországon játszana mérkőzést Oroszország futballválogatottja

Felvették a kapcsolatot a Magyar Labdarúgó Szövetséggel.

A Nemzeti Sport június 7-én egy, a magyar válogatottat elemző cikk keretes írásában arról számolt be, hogy információi szerint az Orosz Labdarúgó-szövetség (RFU) felvette a kapcsolatot a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ), mivel az orosz válogatott számára felkészülési mérkőzést szeretnének lekötni - szúrta ki a Telex.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a találkozót mikor rendeznék meg, ám Oroszországból származó információk szerint a meccs Magyarországon, alighanem a Puskás Arénában lenne.

Egyelőre arról nincsen hír, hogy Magyarország miként áll a kéréshez. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter legutóbb minszki (Belarusz) látogatásánál emelte ki, hogy nem híve a sport és a politika összekeverésének, és ha Belarusz szeretne meccset rendezni Magyarországon, akkor abban ugyanúgy szívesen segítünk, mint más országok esetében (Ukrajna, Izrael) tettük.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport