Sopronban lesz a negyeddöntő egyik buborékja

Márciusban a Sopron Basket női kosárlabdacsapata rendezheti meg az Euroliga negyeddöntőjében az egyik buborékot.

"A FIBA örömteli hírről tájékoztatta klubunkat, miszerint a kiváló pályázatunk alapján klubunk rendezheti az egyik Euroliga Negyeddöntő buborékot! Az elismeréshez Török Zoltán ügyvezetőnk annyit tett hozzá: "Sok mindenért dolgozunk és megdolgozunk!" - írja honlapján a Sopron Basket.

A soproni csapat a negyeddöntőben a francia Lyon ellen lép pályára. A soproni buborék másik ágán a két orosz gigász, a Jekatyerinburg és a Kurszk küzd meg egymással. A mérkőzéseket március 17-én, szerdán, illetve március 19-én pénteken rendezik. A továbbjutás a két mérkőzés alapján dől el, az oda-visszavágós elv alapján.

A másik buborékot a spanyol Salamanca rendezheti.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport