Aggódnak a barátai Gálvölgyi Jánosért

A színész további kezeléséről pénteken döntenek az orvosok.

Aggódnak Gálvölgyi Jánosért a közvetlen barátai, kollégái - írja a Blikk .

"Nagyon aggódom érte, nem tudom, mi lesz velünk" - mondta a lapnak a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész felesége, Gálvölgyi Judit. Elmondta, bizakodásra ad okot, hogy a parodista egyszer már visszajött a halál torkából.

Ónodi György , a Heti Hetes és a Gálvölgyi show korábbi kulcsembere a bulvárlapnak azt mondta, " beszéltem többekkel, pénteken a család tagjai konzultálnak az orvossal, akkor derül ki, mi következik" .

Ónodi mellett nyilatkozott a lapnak Havas Henrik is, aki azt mondta, fájdalmas lenne számára, ha Vágó István után egy másik barátját is elvesztené.

Farkasházy Tivadar pedig azt reméli, méltóképp ünnepelhetik meg néhány hét múlva a színész hetvenötödik születésnapját.

"Hónapok óta készültünk a 75. születésnapjára, mindenhová elkísértük, ahol játszott és dolgozott. Ebből egy négyoldalas riportot készítettünk, ami hamarosan megjelenik a Hócipőben." - mondta.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk , Gálvölgyi János szerda délelőtt lett rosszul budapesti otthonában. Hívták a mentőket, de miután egy óráig hiába várták a segítséget, a színészt a lánya vitte be a kórházba. Azóta is intenzív osztályon, mélyaltatásban kezelik a SOTE klinikáján.

A színész családja csütörtökön közleményt adott ki, ebben azt írták , Gálvölgyi állapota súlyos, de stabil.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra