Bayer Zsolt szerint "nyomorult gennyládák" tüntettek a Fidesz-székház előtt

A "mindig megfontolt", jótollú újságíró bölcs szavai következnek.

„Ha valaki megkérdezte volna ezektől a nyomorult gennyládáktól, hogy mégis, egészen pontosan mit szerettek volna csinálni az üres Fidesz székházban, vajon mit válaszoltak volna? S ami ennél is fontosabb: ha bementek volna, mit csináltak volna?" - tette fel a kérdést szombati blogbejegyzésében Bayer Zsolt fideszes politikus, "jótollú" újságíró.

Véleményét azon diákok kapcsán fejtette ki a "mindig megfontolt" Bayer, akik péntek este a Fidesz-szélház előtt tüntettek az oktatás szabadságáért. A demonstráció eredetileg a Kossuth térre szervezték, a hivatalos rész után azonban a tömeg egy része elindult a Fidesz Lendvai utcai székháza felé.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet