Bejelentette új irányítóját az SKC

Másodszor próbálják meg.

Sikerült megtalálni a Rickey McGill-t pótló játékost irányító posztra. Az “utód” voltaképpen, bizonyos értelemben “előd” is, hiszen az a Myles Mack lett a soproniak játékosa, akit eredetileg még a szezon előtt szerettek volna első számú irányítóként megszerezni – írja a klub honlapja.

Myles Mack annak idején, szeptemberben útlevél problémák miatt nem tudott Európába utazni, így végül meghiúsult, hogy a soproniak játékosa legyen Időközben a játékos útlevél problémái megoldódtak, novemberben a francia másodosztályú Denain Voltaire együtteséhez szerződött. Ott 11 mérkőzésen játszott és átlagban 26 és fél percet volt a pályán.

SKC - Myles Mack
BB1.hu

Mack első európai szezonjában, a 2015-16-os évadban a litván Dzukija Alytus csapatában szerepelt, majd a következő szezonban a dán Horsens együtteséhez igazolt, amelynek színeiben a kupadöntő legértékesebb játékosa (MVP) lett, ebben a gárdában a szezonban a bajnokságban 17,4 pontot, 2,6 lepattanót és 4,1 gólpasszt átlagolt és közel 44%-kal dobva a triplákat.

Következett két évad a lengyel élvonalban, előbb a Turow Zgorelec (18 perc, 9,3 pont, 2,1 lepattanó, 4,1 gólpassz), majd a GTK Gliwice 27,8 perc, 15,7 pont, 4,2 lepattanó, 5,7 gólpassz, 37,7% tripla) gárdájában. Ezt követően északról délre tette át székhelyét, a török Balikesir Belediyespor nevű másodosztályú alakulathoz, amelyben 2 éven át szerepelt egyértelműen meghatározó játékosként.

Az első szezonjában 37,2 percet játszva meccsenként 22 pontot, 5,8 lepattanót és 9,1 gólpasszt átlagolt – 38,9%-os triplázással, a másodikban pedig átlagban 33,8 percet a pályán töltve 17,4 pontot, 2,9 lepattanót és 6,4 gólpasszt “tett a közösbe”, meccsenként átlagban, 36,6%-os triplázással – írja BB1.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport