Borkai Zsolt szerint a Fidesz őt hibáztatta Budapest elvesztéséért

Szerinte ő még mindig szálka a Fideszben, ezért félnek a visszatérésétől.

Interjút adott a Blikknek Borkai Zsolt Győr korábbi polgármestere, aki néhány nappal ezelőtt a Győri Atlétikai Klub (GYAC) elnökeként tért vissza a közéletbe.

Az interjúban a 2019-es, győri jachtozással , és az azt követő lebukásával kapcsolatban elmondta, úgy érzi, személye még mindig szálka a Fideszben.

„Az ellenzék 2019-ben politikai szempontból zseniálisan kihasználta a jachtos kalandot ellenem. Hibáztam, ők meg ügyesek voltak. A Fidesz meg szerintem nem jól kezelte ezt az ügyet, közellenség lettem, még Budapest elbukását is az én nyakamba varrták."

- tette hozzá.

A beszélgetés során Borkai elmondta, a kormánypárt áskálódását látja abban a néhány nappal ezelőtt kialakult botrányban is, ami a győri Fidesz frakció robbantott ki a kinevezése kapcsán. Úgy véli, a városházánál "régi időket idéző megoldásokkal próbálkoztak", amikor bejelentették, Papp Oszkár korábbi fideszes elnök mégsem mond le az atlétikai klub elnöki pozíciójáról.

Az interjú további részében a volt polgármester jövőbeli terveivel kapcsolatban azt mondta, megtanulta, hogy "soha ne mondd, hogy soha".

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet