Cudar világ lesz ma kora délután az M1-es autópályán Tatabánya térségében

Leszakadt egy elektromos vezeték, azonnal javítani kell, így útzár lesz kb. óra hosszan.

Felsővezeték szakadás történt az M1-es autópálya felett Tatabánya térségében, melyet azonnal javítani kell – tudatta Társaságunkkal az E.ON Zrt. Ezért a mai nap folyamán – 2023. szeptember 21-én – az E.ON kérésére és a rendőrséggel együttműködve pályazár kerül bevezetésre várhatóan 13.30-kor, körülbelül 30-60 perc időtartamra – közölte lapunkkal a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (MKIF).

13 órától már csak egy sávon haladhat a forgalom, mind a két irányba. A pályazár mind a főváros, mind az országhatár felé vezető oldalt érinti.

Lehetséges kerülő utak:

  • Győr felé a Szárligeti csomópontnál érdemes elhagyni a pályát, visszatérés a Tatabánya-Óváros csomópontnál lehetséges,
  • Budapest felé a Tatabánya-Óváros csomópontnál érdemes elhagyni a pályát, visszatérés a Szárligeti vagy Bicskei csomópontnál lehetséges.

A pályazárral kapcsolatos információkat az MKIF folyamatosan tölti fel a cég Facebook-oldalára.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet