Elbontják a sajátos sebességlassítókat Fertőrákoson

A lakók helyeztettek ki beton kútgyűrűket a Fertőhöz vezető útra, mert megunták a száguldozó autókat.

Két beton kútgyűrű jelent meg hétvégén Fertőrákoson, a régi strandra vezető úton. A járműveknek kerülgetniük kellett az akadályokat, ami nyilvánvalóan hatékony volt a szágoldozókkal szemben, de szabálytalan is. Sokan veszélyesnek is tartották, így gyorsan híre ment a sajátságos forgalomlassításnak.

A környéken lakók megunták a száguldozó autókat.
Töreki Tibor

Fertőrákos polgármesterétől, Palkovits Jánostól hétfőn megtudtuk, a Strand utca és a környék lakói elégelték meg az utat versenypályának néző autósok veszélyes és hangos száguldozását. Az önkormányzat a lakók érdekében engedélyeztette volna a sebességkorlátozást, beszerezték volna a megfelelő közlekedési táblákat is, de ezt a megoldást a nagy közfelháborodásra tekintettel elbontatják.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet