Érmekért küzdöttek a soproni karatékák, és szereztek is!

Szombathelyen a XXIV. Sakura Karate Kupán versenyeztek a hétvégén a Shotokan Tigrisek SE karatésai.

A WKF szabályrendszerű versenyen a soproni Shotokan Tigrisek SE is részt vett egy nagyobb csapattal. A katásaink és kumitések is szépen helyt álltak az idei év első versenyén. Székely Botond a legkisebbek között először állt fel versenyezni a tatamira és egy első és egy harmadik helyet szerzett meg. Az edzők közül Balla Dániel a bíráskodás mellett a felnőtt kumite versenyszám első helyét is megszerezte, míg az egyesület elnöke, Gáncs Krisztián katában második, a Grand Master kategóriában pedig harmadik helyen végzett.

Kicsik és nagyok is versenyeztek a csapatban.
Shotokan Tigrisek SE

Az eredmények:

1. hely: Székely Botond Kiba dachi kumite, Balla Dániel felnőtt kumite, Lőrinczy Zselyke szivacs kumite és kiba dachi kumite.

2. hely: Varga-Illés Nataniel kata és kumite, Lőrinczy Zselyke kata, Kocsis Árpád felnőtt kata, Gáncs Krisztián felnőtt kata, Halász Torda kumite, Takács Niké kata, kata csapat: Deák Hanga, Gáncs Nóra, Takács Niké .

3. hely: Kocsis Bendegúz kata és kumite, Deák Hanga kata, Székely Botond szivacs kumite, Vörös Benjamin kata, Varga-Illés Nataniel kata felnevezés, Lőrinczy Zselyke kata, Gáncs Krisztián Grand Master kata, Halász Torda kumite felnevezés.

Nem lehet elég korán kezdeni. A képen Székely Botond.
Shotokan Tigrisek SE

A jövő héten a túrázásé lesz a főszerep az egyesületnél, hiszen ismét megrendezik az éjszakai családi mini túrát szombaton este. A táv 5,4 kilométer és a szintkülönbség se sok, de az út nagy része a sötét erdőben különös kalandot ígér. A rendezvény nyilvános, bárki csatlakozhat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport