Ezúttal Ursula von der Leyen és Alex Soros ellen indított tájékoztató kampányt a kormány

"Ne táncoljunk úgy, ahogy ők fütyülnek!" - olvasható a képen.
Intenzív figyelemfelhívó kampányt indít a kormány - jelentették be a Facebookon pénteken.

A bejegyzéshez csatolt képen viszont nem Soros György, hanem fia, Alex Soros, valamint Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke látható.

A telex azt írja, utóbbi szerepeltetése nem véletlen. "Orbán és a kormány több tagja is arról beszél hetek óta, hogy Brüsszelben változásra van szükség a jövő júniusi EP-választás után, és le kell cserélni az Európai Bizottság tagjait, vagy ahogy ők nevezik: a brüsszeli bürokratákat - írták."

A plakáton egyébként a "Ne táncoljunk úgy, ahogy ők fütyülnek!" felirat olvasható.

Facebook/Magyarország Kormánya
Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet