Farkas Ciprián nagyon vezet Sopronban (frissítve)

46 százalékos feldogozottságnál sem változott érdemben a helyzet.

40 százalékos feldolgozottságnál továbbra is magabiztosan vezet Sopronban Farkas Ciprián (Fidesz-KDNP), aki a szavazatok 51,02 százalékát szerezte meg.

Sovány Endre (független) jelenleg 20,05 százalékon áll. Jakál Adrienn (DK-MSZP-P) 12,27 százalékot kapott. A negyedik továbbra is Holpár Csaba (MKKP), ő 7,2 százalékon áll. Ötödik helyen áll Horváth Gábor (Mi Hazánk), 5,71 százalékkal. A sereghajtó továbbra is Reischl Gábor (Jobbik), 3,75 százalékkal.


4 százalékos feldogozottságnál Sopronban Farkas Ciprián (Fidesz-KDNP) vezet 52,61 százalékkal.

Őt követi Sovány Endre (független) 19,41 százalékkal. A harmadik helyen jelenleg Jakál Adrienn (DK-MSZP-P) áll, ő a szavazatok 11,24 százalékát szerezte meg.

A negyedik helyen Holpár Csaba (MKKP) áll 8,3 százalékos eredménnyel. Őt Horváth Gábor (Mi Hazánk) követi, ő jelenleg 5,22 százalékon áll. Az utolsó helyen Reischl Gábor (Jobbik) áll, 3,21 százalékkal.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet