Felemelő muzsika

Sopron zenei múltjához méltón a Pro Kultúra Sopron Kft. a 2023/2024-es évadban is gazdag komolyzenei kínálattal várja a közönséget.

A Soproni Liszt Ferenc Szimfonikus Zenekar négy koncertből álló Crescendo sorozata igazi zenei különlegességet kínál, többek között vendégelőadók fellépésével. A Filharmónia Magyarország három koncertes Filharmónia Scarbantia bérlete ismert zenekarokat és színészlegendákat sorakoztat fel formabontó koncertjein. A Győri Filharmonikusok Liszt Ferenc Hangversenybérlete ugyancsak kiemelkedő eseménye a város zenei életének.

A zene összekötő kapocs ember és ember közt, amelyre nagy szüksége van ma mindenkinek. Minden zene, és a zene mindenre hat. A lelkünk szólal meg a zenében.

A jegyek és bérletek már most megválthatók online, illetve személyesen a soproni Liszt-központ jegypénztárában.

A négy koncertes sorozat programja
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra