Győrben is újraszámolják a szavazatokat

Elfogadta a Területi Választási Bizottság Dézsi Csaba András jogorvoslati kérelmét.

Győrben is újraszámolják a szavazatokat - írja a Telex.

A lap azt írja, a Területi Választási Bizottság péntek reggel úgy határozott, hogy Dézsi Csaba András jogorvoslati kérelmét elfogadják és újraszámlálást rendelnek el. Két kúriai határozatot vettek alapul.

A portál megjegyzi, a kérdés csak az volt, hogy mind a 97 választókörben újraszámolják-e a szavazatokat vagy csak abban a hétben, amelyet Győr jelenlegi polgármestere a beadványában megnevezett, mint ahol esetlegesen jogsértések történhettek. Végül az utóbbi mellett döntöttek.

Az újraszámlálást hétfőn reggel kezdik.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet