Ha unja a zenét a VOLT-on, újítsa meg a lejárt igazolványát ott

Sőt, megismerheti a legújabb elektronikus közigazgatási trendeket is.

Még két nap van hátra a VOLT fesztiválból, s ha lejárt az igazolványa, akkor menjen ki, és újítsa meg ott. Hogy ez furán hangzik? Lehet, de igaz, ugyanis a NISZ Zrt. idén is testközelbe hozza a közigazgatási ügyek intézését és mobil szolgáltatásaival jelen lesz a legnagyobb fesztiválokon - írja az itbusiness.hu .

A cég helyben kínál lehetőséget a személyes okmányok megújítására, sőt a látogatók a koncertek között megismerhetik az idén bevezetett Mesterséges Intelligencia Asszisztenst is, amely önállóan, ügyintézői segítség nélkül használható.

A helyszíni ügyintézés során a fesztiválozók a kipróbálhatják a Központi Azonosítási Ügynök legújabb azonosítási szolgáltatását, az Arcképes Azonosítást, amelynek legnagyobb előnye, hogy segítségével az e-közigazgatási szolgáltatások személyes regisztráció nélkül is bárhonnan, bármikor elérhetők.

A közönség idén nyáron, először a soproni VOLT Fesztivál Borfalu részén látogathatott el a NISZ Zrt. standjára. A veszélyhelyzet alatt meghosszabbított érvényességű okmányok megújítására vagy a fesztivál alatt esetleg elveszett iratok pótlására a kitelepülő Mobil Kormányablakbuszban van lehetőség, ahol az ügyintézést a Soproni Járási Hivatal munkatársai segítik.

A legújabb elektronikus közigazgatási trendekkel a diákok idén nyáron találkozhatnak még a Debreceni Campus Fesztiválon, a Sziget Fesztiválon és a Szegedi Ifjúsági Napokon (SZIN) is.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet