Hetven éves a Pedagógusok Soproni Művelődési Háza

Programsorozattal ünnepelnek és könyvben emlékeznek Sopron tanítói és tanárai.

A Pedagógusok Soproni Művelődési Háza idén ünnepli fennállásának 70. évfordulóját. Ebből az alkalomból kétszer - pedagógusnapon és októberben, a megalakulás napján - tartanak ünnepi programokat.

A pedagógusnaphoz kapcsolódóan június 1-2-3-án 9 órakor rendezik meg az óvodásoknak és a kisiskolásoknak meghirdetett VIII. Sarkady ándor Versmondó Találkozót. Június 4-én, szombaton 17 órai kezdettel könyvbemutatóra várják az érdeklődőket Vallomások Sopronról („100 év – 100 történet”) címmel a Pedagógusok Művelődési Házába. A kötet a művelődési ház gondozásában jelent meg. A kiadványban száz pedagógus vall a munkájáról és Sopronhoz való kötődéséről.

Száz pedagógus vallomása egy kötetben.
PSMH

- Június 5-én, vasárnap 17 órai kezdettel a Liszt-központban pedagógusnapi ünnepséget szervezünk, ahova meghívjuk könyvünk alkotóit és a város iskoláinak képviselőit. A köszöntő gondolatok után a pedagógus kollégák megtekinthetik az „És Rómeó és Júlia” című ajándékműsort Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter Kossuth-díjas művészek előadásában - árulta el Orbán Júlia, a Pedagógusok Soproni Művelődési Házának vezetője.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra