Az Albánál vendégeskedik az SKC

Bravúrra lenne szükség a klub honlapja szerint.

A csapat a bő egy hete edzésen súlyos térdsérülést szenvedő, s tegnap már az Egyesült Államokba hazautazó első számú irányítója, Rickey nélkül holnap 17 órától Székesfehérváron próbálja folytatni remek menetelését, és megszerezni sorozatban a 12. győzelmét – írja a klub honlapja .

A görög mester, Kostas úgy véli, nem csak a játékmester hiánya miatt vár nagyon nehéz megmérettetés a srácokra. Mint mondta, menetelés ide, zsinórban megnyert 11 mérkőzés oda, Székesfehérváron teljes kerettel is nagyon nehéz lenne nyerni, mégpedig azért, mert szerinte mind mennyiségre, mind pedig minőségre az Albáé az egész bajnokság egyik legbővebb, legerősebb játékoskerete. A fehérváriak ráadásul jó formában vannak, legutóbb Szolnokon arattak bravúros győzelmet.

SKC
Wölfinger Béla
Kálmán László, a BB1.hu szakértője soproni győzelmet vár:

„Az Alba meccseit nagyon nehéz megtippelni, óriási amplitúdó van a játékuk között, egy hét alatt is hatalmas változások vannak. Tudnak nagyon rosszul is játszani és tudnak nagyon jól is, ezért lehetetlen megtippelni, hogy mit fognak nyújtani akármelyik mérkőzésen. Tetszik viszont nagyon náluk, ahogy a magyar fiatalok beszállnak a mérkőzésbe, ők védekezésben nagy stabilitást tudnak adni a csapatnak. Ez a csapat erőssége. Nehéz mérkőzés lesz ez a fantasztikus menetelésben levő Sopronnak. Megsérült a kulcsjátékosuk, de így is nyerni tudtak, mindig van valaki, aki előre tud lépni és meg tudja tolni a szekeret. Fehérváron is minden esélyük megvan arra, hogy megnyerjék a mérkőzést. Nagyon nehéz megtippelni, hogy ez a találkozó hogyan alakul, de én most azt mondom, hogy az SKC hosszabbításban megveri az Albát.”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport