Jakab Péter árulóknak tartja a Jobbik országgyűlési képviselőit

Szerinte vissza kell adniuk az elnyert mandátumokat, és megmutatni, "mire képesek egyedül".

"Úgy hallom, a Jobbik kiszáll az ellenzéki összefogásból, mert kudarcnak tartják" - kezdte pénteki Facebook-bejegyzését Jakab Péter.

Ebben azt írja, "mivel valamennyi jobbikos képviselő az ellenzéki összefogás listájáról került be a parlamentbe, úgy hiteles, ha szépen vissza is adják akkor a mandátumukat, és megmutatják, mire képesek egyedül" .

A Jobbik korábbi elnöke közölte, az összefogásból kilépni készülő politikusok "nagy kockázatot vállalnak, hisz nagyköveti széket még kaphatnak a Fidesztől az eddigi szolgálatért" , majd megjegyezte, a kilépő képviselők távozásával "semmivel sem lesz gyengébb az ellenzék" , őket árulónak nevezve.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet