Különös kívánságokkal érkeznek a világsztárok a VOLT-ra

Alsónadrág és Pokémon-kártya.

A június 21-én kezdődő VOLT Fesztiválon, amelynek egyik legnagyobb neve a Muse, a saját stábkonyhától kezdve a Pokemon-kártyákig minden szerepel a listán, amiket előre elküldtek a sztárok - írja a Blikk .

„Van zenekar, amely a nagy stábkonyhájához egy nagy sátrat kért a voltosoktól, ahol a saját séfjük főz a zenekarnak és a csapat embereinek. Mások kisebb igényekkel léptek föl. Van, aki három fekete alsónadrágot kért, de egy dj páros Pokemon-kártyát írt be a kérések sorába” – sorolják a szervezők a fesztivál közleményében, amelyben az is szerepel, hogy a VOLT-ra és a Balaton Soundra is érkezik erős magyar kötődésű nemzetközi sztár.

VOLT Fesztivál
Keszei László

Timmy Trumpet nemrég Budapesten vette el magyar feleségét, s hamarosan a Soundon találkozhatunk a trombitás dj-vel. A VOLT-ra érkező Borgore pedig szintén magyar feleséget választott korábban.

De nem csak magyar kötődésű sztárok, hanem a legnagyobb magyar sztárok számára is kötelező a VOLT színpada, így természetesen a Lővérekben látható lesz majd Majka és Curtis, a Tankcsapda, a Halott Pénz, a Wellhello vagy éppen Bye Alex zenekara - írja a lap.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra