Ma nyit a Fertőrákosi Kőfejtő témaparkja

Rengeteg program közül lehet választani a tavaszi szünetben a soproni GYIK Rendezvényházban is.

A Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház Témaparkja március 29-től újra megnyitja kapuit. Az UNESCO világörökség részeként számon tartott helyszínen a témapark a természetbe hívja a kirándulni vágyókat. Húsvéti programmal is készül a Pro Kultúra Sopron április 1-jén.

Nyuszi Hopp címmel Húsvéti családi délután lesz vasárnap 15 és 18 óra között a GYIK Rendezvényház udvarán. Vasárnap és hétfőn 15 órától a Fertőrákosi Kőfejtő és Témaparkban kreatív játszóház várja a kicsiket a Felhőtáncoló Kreatív Műhellyel és mesedélután a Gyöngyenjáró Élőszavas Meseműhellyel. Becska Zsóka mesél 16 órától. Ezen kívül agytekervényeket megmozgató nyakatekert találós kérdések és ügyességi játékok várjok a nagyobb gyerekeket a szabadban.

Családi délutánt tartanak a GYIK Rendezvényházban április 6-án. A Tavaszi Hangok című rendezvény 15 órakor a Boróka klub zenés, dalos, bábos interaktív foglalkozásával kezdődik a legkisebb gyerkőcöknek. A nagyobbak a Sopron Balett Herkules előadásának próbájára kukucskálhatnak be. A Meseműhely Gyöngyenjáró Élőszarvas című előadása 15.30-kor kezdődik, 16 órakor pedig Kuglóf Koncert lesz a Soproni Liszt Ferenc Szimfonikus Zenekarral. Táncközelben - ez lesz a címe és lényege a 17.15-kor kezdődő programnak: Kisbakonyi Anettel, a Sopron Balett tagjával nyilván táncolni is lehet majd. A rendezvény ideje alatt tavaszi szélcsengők készítésére is lehetőség nyílik a Felhőtáncoló Kreatív Műhellyel a Büfében, tavaszi színezők készülhetnek a "Nappaliban" és játszósarok is lesz a "Kuckóban".

Kreatív játékos délutánok a GYIK Rendezvényház Kuckó programján belül többször is lesznek áprilisban. Ötödikén és 18-án 16 órakor kézműveskedés, társasozás, kirakók, diafilm vetítés lesz. A program regisztrációhoz kötött (nypi_KUKAC_prokultura_PONT_hu).

Április 27-én 9 órától brummogós délelőttöt tartanak. Meseolvasás lesz 10.00-kor és 11.00-kor, emellett kézműveskedés, társasozás, kirakók. A program ezúttal is regisztrációhoz kötött.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra