Megvan, melyik párttal indulna az EP-választáson Magyar Péter

Bár eredetileg úgy tervezte, hogy csak a jogerős regisztráció után hozza nyilvánosságra a párt nevét, az mégis előbb nyilvánosságra került.

"Percekkel ezelőtt beadtuk a Nemzeti Választási Bizottságnak a pártunk nyilvántartásba vételi kérelmét. Ezzel a párttal indulunk 2024. június 9-i európai parlamenti és az önkormányzati választáson" - írta szerda délután Facebook-oldalán Magyar Péter.

Hozzátette, a párt nevét csak azután hozza nyilvánosságra, miután jogerőssé vált a regisztráció. A HVG viszont a Nemzeti Választási Iroda honlapján már megtalálta a kérelmet, ezek alapján Magyar

a TISZA – Tisztelet és Szabadság Párt nyilvántartásba vételét kérte.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet