A Mester nevét viseli a Széchenyi-gimnázium felújított sportpályája

Száz éve született Krasznai Ferenc, a legenda.

A Soproni Széchenyi István Gimnázium pedagógusi és diákközössége a centenáriumi tanév keretein belül tartja felújított sportpályájának átadási és névadó ünnepségét.

Száz éve, 1923. június 8-án született az iskola legendás testnevelője, a városi jégkorong- és kosárlabda-élet kimagasló alakja, Krasznai Ferenc. A jeles nap alkalmából az átadásra kerülő sportpálya elnevezésével fejezik ki a hálás utódok megbecsülésüket és tiszteletüket a Mester iránt.

Az átadási ünnepség a Soproni Széchenyi István Gimnázium udvarán lesz június 8-án, csütörtökön 10 órakor.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport