Mi van itt? Talpra magyar, Felcsút?

Már Orbán Viktor gyerekkorának helyszínén is vannak lázadók?

Miközben éppen zajlik Magyar Péter Nemzeti menet és demonstráció egy új Magyarországért elnevezésű tüntetése a Parlament előtt, a Facebookon ez a fotó kering:

Forrás: Facebook

A jelszó Magyar Péteré, de hogy a tiltakozás valóban Felcsútról érkezett-e, azt nem tudni. Habár, miért éppen abban a faluban ne lennének elégedetlen emberek.

De mi lesz a következő: Talpra magyar, Hatvanpuszta?

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet