Nagy Ervin azért nem kapta meg a Szia Életem! főszerepét, mert "kinyitotta a száját"

A film egyik producere Geszti Péter volt, aki azt mondta, egyáltalán nem büszke erre a döntésre.

Nagy Ervin volt kedden este Geszti Péter vendége az Adom a napom! című műsorban, ahol többek között szóba kerültek a színész filmszerepei is - írja a telex .

Elmondta, a Szia, Életem! című film főszerepére is esélyesnek tartották, háromszor is volt castingon, mégsem őt választották, mert "neki itt nem terem babér, mert ő ő, és mert kinyitotta a száját."

A lap megjegyzi, a történetet tovább bonyolítja, hogy a film egyik producere az a Geszti Péter volt, aki most az interjút készítette. Ugyanakkor elmondta, egyáltalán nem büszke erre a lépésre, de nem egyedül döntött arról, hogy ki kapja meg a főszerepet.

"Az történt, hogy elkészült egy forgatókönyv, amit megszavaztak Andy Vajna korában, hogy legyen belőle film. Utána azonban változtak a szelek és a pozíciók, és az új pozícióba kerülő vezetés úgy döntött, hogy te nem játszhatod el főszerepet, a filmnek megszavazott pénz birtokában sem. Az elé a választás elé állítottak minket, hogy akkor most vagy a Nagy Ervint választjuk, vagy nem lesz film.

Ott vakargattuk az állunkat, hisz volt egy stábunk, tehetséges rendezőink és forgatókönyvírónk, akik 2-3 éve dolgoztak ezen a filmen. És akkor meg kellett hoznunk egy döntést, hogy akkor engedjük el az Ervint, mert mi mást tehetnénk. Ezt fájt kimondani most is, mert rosszul esik szembenézni azzal, hogy ebben van egy kis gyávaság is” - mondta Geszti.

A film főszerepét egyébként végül Thúróczy Szabolcs alakította.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra