Nem marad el, tehát elmaradhatatlan a Szénási karikatúrakiállítás

A soproni Rupprecht Borozóban nyílik május 10-én Szénási Ferenc tárlata Elmaradhatatlan karikatúrakiállítás címmel. Száz ötlet- és közel harminc portrékarikatúra kerül a falakra.

Nagy visszhangja volt a városban és még azon is túl, amikor február végén két nappal a megnyitó előtt technikai okokra hivatkozva a sopronbánfalvi Karmelita kolostor lemondta Szénási Ferenc, Széna a padláson címmel meghirdetett kiállítását. Új időpontot nem ajánlottak, viszont jó hír, hogy van, ami nem maradhat el. Például a Szénási kiállítás.

Gyeplő
Szénási Ferenc

- Természetesen élek is a lehetőséggel. Csak a tárlat címe lett más, most jobb szeretek úgy gondolni rá, mint az Elmaradhatatlan karikatúrakiállításra - mondta el az enyugat.hu-nak Szénási Ferenc.

Száz ötlet- és huszonhét portrékarikatúra kerül a falakra. A megnyitót május 10-én, 18 órakor tartják, az avatóbeszédet az alkotó régi barátja, Horváth Ernő Zoltán kutatópedagógus, műgyűjtő mondja el. A szöveg már elkészült hónapokkal ezelőtt - ő köszöntötte volna a kolostorbeli tárlatot is...

Twitter
Szénási Ferenc

- Mindig is támogattam a jó soproni kezdeményezéseket és általában mindent, ami igazán soproni. Szénási Ferenc karikatúrái szerintem azok. Már a Rupprecht megnyitásakor tudtam, hogy szeretnék itt kiállításokat tartani, volt is már egy, ha nem is ekkora léptékű - árulta el Lichtl Iván.

Váltóhely
Szénási Ferenc
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet