Németh Szilárd birkózó akadémiájában landolt a hírhedt Orbán-idézet

Mert az újrahasznosítás fontos.

Na ki találja meg Orbán parancsolatait Németh Szilárd birkózócsarnokában?

– tette fel a kérdést Szabó Szabolcs, a Momentum frakció tagja, Csepel és Soroksár országgyűlési képviselője a Facebook-oldalán. Nemrég ugyanis megosztott egy fotót Németh Szilárd a saját Facebook-oldalán, melyen a birkózó akadémiájában pózol Fekete Péterrel, a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ főigazgatójával és Szabó Lászlóval, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnökével.

Facebook/Németh Szilárd

Úgy tűnik tehát, hogy az újrahasznosítás jegyében a Kozma István Magyar Birkózó Akadémiában talált otthonra az egyik hírhedt Orbán-idézet, A tornateremben is Orbán-idézetek várták a csepeli diákokat September 03. 07:00 amit néhány héttel ezelőtt a felújított csepeli Jedlik Ányos Gimnáziumban tettek fel, majd szedtek le, Eltüntették az Orbán-idézeteket a Jedlik Ányos Gimnázium faláról September 04. 09:23 miután elég nagy vihart kavart.

A Jedlik Ányos Gimnázium igazgatója akkor azt mondta, a dekorációval ők is csak akkor szembesültek, amikor először látták a felújított helyiségeket. Az igazgató mindezt aggályosnak is találta, ezért kérdéssel fordult a fenntartó Belügyminisztériumhoz. A Belügyminisztérium végül az RTL Híradónak csupán annyit válaszolt, ők nem szólnak bele abba, milyen idézetek kerülnek ki az iskola falára.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet