Játék a kastélyban, nézők a próbán Sopronban

Közönségtalálkozóval egybekötött nyílt próbát tart a Soproni Petőfi Színház.

A Mélységek és Magasságok évadában színpadra kerülő Játék a kastélyban című előadás rendezője, valamint a produkció stábja közönségtalálkozóval egybekötött nyílt próbát tart június 12-én, szerdán, 18 órakor a Soproni Petőfi Színházban. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jeletkezni a go_KUKAC_prokultura_PONT_hu e-mailcímen lehet legkésőbb 2024. június 11-én, kedd éjfélig. Résztvevők: Mikó István (Jászai Mari-díjas, kiváló és érdemes művész) rendező, és a Játék a kastélyban című előadás szereplői. A házigazda: Varga Róbert újságíró A közönségtalálkozón az alábbi élmények várnak nézőinkre: A résztvevők 18.00 órától megtekinthetik a Játék a kastélyban előadás próbáját, részesei lehetnek egy színházi előadás születésének Mikó István rendezővel. Ezután beszélgetős műsorral készülünk, lesz lehetőség fotókat is készíteni a művészekkel.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra