Orbán 2002-ben még a bicskei gyermekotthon pedofil igazgatójának egyesülete mellett kampányolt

A Fidesz és az MDF akkor Összefogás a Városért 2002 Egyesület keretében indult Bicskén. Ennek az egyesületnek a listavezetője volt V. János.

2002 szeptemberében, már nem miniszterelnökként kampányolt Orbán Viktor Bicskén, az Összefogás a Városért 2002 Egyesület mellett, aminek a listavezetője Vásárhelyi János, a bicskei gyermekotthon pedofil igazgatója volt - írja a Gulyáságyú Média.

Az MTI hírarchívumának tanúsága szerint az egyesület fórumán vendégeskedve Orbán elmondta, szerinte jó az esély rá, hogy az önkormányzati választáson a polgári értékrend győzzön a vidéki Magyarországon, a megyei közgyűlések többségében.

A volt kormányfő bicskei kampányrendezvényen hozzátette: annak, hogy az önkormányzati választáson a polgári értékrend győzedelmeskedjék, az összefogás a feltétele.

A portál emlékezetett, a Fidesz és kapcsolt részei – például az MDF – ekkor az Összefogás a Városért 2002 Egyesület keretében indultak Bicskén.

A szervezet polgármester-jelöltje az akkor MDF-es, később fideszes országgyűlési képviselő, Kelemen András volt, míg listavezetője az V. János, akit 2018-ban 8 évre ítéltek a bicskei gyermekotthonban történt pedofil bűncselekmények miatt.

(Címlapképünk 2013-ban készült.)

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet