Semmi koncert a Cédrusnál

A Semmi, nevével ellentétben valami. Időnként zenekar.

Október 14-én, szombaton 11 órakor a Semmi zenekar ad akusztikus koncertet a soproni Cédrus teraszán, az evangélikus templom mellett.

A Semmi zenekar 2021 óta gyarapítja a furcsa nevű hazai bandák táborát.

„A Semmi, nevével ellentétben valami. Általában egy zenekar, néha délutáni vitaklub, és van, hogy egy átlagos család. A formáció 2021-ben alakult, gyarapítva ezzel a furcsa nevű hazai bandák népes táborát. A zenénket is sokféleség jellemzi, műfajilag leginkább az alternatív rockhoz sorolnánk. Van, hogy vadulós, néha merengeni, néha táncolni lehet rá, megspékelve a néhol vicces és némi iróniát sem nélkülöző, a mindennapi élet tipikus helyzeteire reflektáló szövegekkel” - vallják a zenekar tagjai, Palcsák Bence (ének, gitár), Balogh Titusz (basszusgitár) és Balogh Gábor (dob).

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra