Siratják a tér legszebb fáját a Washington parkban

A felújítás áldozata lett egy szép juhar.

A Washington park legszebb korai juharfáját siratják a közelben lakók, akik nem értik, miért kellett kivágni a tér legszebb, árnyat adó fáját. Ami a fotók tanúsága szerint teljesen egészséges volt. A közelben élők úgy tudják, a térkövezésnek állt útjában...

Ilyen volt a park a juharral...
Olvasó

Az itt élők közül sokan felháborodtak, mert a fa port, zajt fogott el a lakótelepi házak elől, oxigént adott és otthon a környék madarainak. A fa kivágának napján volt, aki azonnal próbált segítséget hívni valamelyik szimpatikus közéleti, politikai szereplőtől, mások a szerkesztőségekbe telefonáltak, vagy hivatalos levélben kértek hatósági segítséget amint meghallották a fűrész vijjogását. Mindenki elkésett... Ez a juharfa nem ad többé árnyékot a nyári melegben.

... és ilyen lett.
Olvasó

Mint ismert, Sopronban három közparkot is felújítanak ezekben a hetekben, a Washington park mellett a Szélmalom téren és a Papréten is munkagépek – és fűrészek – dolgoznak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet