Sopronban is gyűjtik az aláírásokat Magyar Péter pártjának

Április 26-án kezdik az aktivisták, egész hétvégén különböző helyszíneken lehet megtalálni őket.

A Tisztelet és Szabadság Pártnak, közismertebb nevén Magyar Péter pártjának is gyűjtik az ajánlásokat a közelgő választásokra a helyi aktivisták. Április 26-án, pénteken 8 és 11 óra között a Lackner Kristóf utcai buszpályaudvarnál, 13-tól 16.30 óráig a Széchenyi téren, 17 órától 19-ig pedig a jereváni Spar-nál lehet megtalálni őket.

Szombaton, április 27-én 8 és 12 óra között a Bánfalvi úti Lidl-nél, 14 és 16.30 között a Győri úti Alphaparkban, 17-től 19 óráig pedig az Erzsébet-kertben gyűjtenek.

Vasárnap is meg lehet őket keresni: 8-tól 11-ig a vasútállomáson, 13.30-tól 15.30-ig pedig a várkerületi Mária-szobornál.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet