Sopronban már megszűnt az oltópont a szanatóriumban

A háziorvosnál lehet jelezni az igényt, akinek sürgősen kellene a vakcina, annak Győrbe kell utaznia.
A német-amerikai fejlesztésű Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyaggal, a Comirnaty-vakcinával töltenek fecskendőt a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház oltópontján augusztus 5-én - adta közre a fotót az MTI.

Hozzátették, az oltás továbbra is kérhető a háziorvostól, a házi gyermekorvostól, valamint felvehető a kórházi oltópontokon, ahová péntekenként időpontfoglalással és anélkül is lehet menni.

Regisztráció és időpontfoglalás után Győrben kapnak oltást a soproniak is.
MTI/Krizsan Csaba

Sopronban a Városi úti szanatóriumban már négy hete megszűnt oltópont, akinek sürgősen van szüksége a vakcinára, annak Győrbe kell utaznia a megfelelő tregisztráció és időpontkérés után. Aki tud várni, az a háziorvosánál jelezheti oltási igényét, ahol a megfelelő számú jelentkező után beadják a kért vakcinát.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet